כאב בחדירה במהלך קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחדירה במהלך קיום יחסים
    זלדה יעקובוביץ
    18/12/2016

שלום וברכה, אני נשואה כחודש ימים ובהם אני מקיימת יחסים עם בעלי.
    א. פעמים מספר קרה והרגשתי רטיבות על התחתון ובכניסה לנרתיק עצמו אבל בכל זאת החדירה כואבת ומרגישה כיבשה. אין מחסומים ריגשיים או מתחים, דבר ללא הסבר.
    ב. לפעמים גם יום לאחר החדירה מרגיש כאב,
    ג. ובנוסף לאחר שבעלי יוצא מגופי, יוצא נוזלים רבים באופן שנראה חריג. אשמח לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/12/2016

פני לבדיקת רופא נשים לברור מדוע יש כאבים
    הסיבות יכולות להיות מרובות בינתיים כדאי להוסיף ג'ל סיכוך לפני החדירה אולי זה יקל במקצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בחדירה במהלך קיום יחסים

זלדה יעקובוביץ
    18/12/2016

ומדוע הדגדגן לא מתעורר כרגיל כמו שהיה בעבר? לוקח לו כמה דקות להתעורר ולהרגיש לי נעים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/12/2016

הדגדגן לא השתנה אבלהיכולת שלך להתרכז בתחושות המיניות ולהתעורר מינית השתנתה ועסוקה כרגע יותר בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו