מחזור אחרי בדיקת קולפוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור אחרי בדיקת קולפוסקופיה
    חני
    21/12/2016

שלום,
    עשיתי קולפוסקופיה באמצע נובמבר וידעתי שאני מצפה למחזור באותו קבוע של הבדיקה, כמובן שהרופא הסביר שיכול להיות דימום כמה ימים. כשכבר היה אמור להיות היום ראשון של המחזור היה קצת דימום אפילו חום אבל בגלל הדימום שנמשך כמה ימים חשבתי שיש איזשהו כערבוב אולי... אנחנו כבר בסוף דצמבר והמחזור שהיה אמור להתחיל כבר ב18 החודש לא בא. כן אני חוויתי כאבי קדם ווסת והחזה שלי גם נהיה רגיש במהלך אמצע החודש. רוצה לציין שאני לא לחוצה, ואפילו שכחתי האמת מזה מרוב עיסוקיי החיים.. בעלי ששאל אותי מתי מתחיל לי העלה בי שאלות... אז לסיכום האם יש סיכוי שבגלל הקולפוסקופיה יכול ליצור שיבוש מסויים במחזור? אף פעם לא חוויתי בפיספוס של מחזור.. אז זה נראה לי מוזר שלא מתחיל לי..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך פרטים

חני
    21/12/2016

לא יודעת אם זה מוסיף, אני לא נוטלת גלולות בכלל והמחזור שלי תמיד היה סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולפוסוקפיה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/12/2016

הבדיקה לא אמורה להשפיע על המחזור
    אם בוצעה פעולה מסוימת בזמן הבדיקה יכול להיות שיהיה דימום שלא לא בקשר של מחזור
    פני לבדיקת רופא הנשים שלך אם לא תקבלי מחזור בימים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו