מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת פוליפ בצוואר הרחםרוני25/12/2016
רופא הנשים שביצע את תהליך ההסרה של הפוליפ לא היה דברן גדול, לא ענה לשאלותיי תוך כדי הפרוצדורה המאוד כואבת (המפסק היה גדול והכאיב ברמות שהיה קשה לנשום), לא ענה לשאלותיי והתעניינותי בדבר גודל הפוליפ, האם זה נעשה בצריבה או חיתוך, כמה זמן תערך הפרוצדורה (כדי שאוכל להתארגן על עצמי ולקחת נשימה עמוקה ולהחזיק מעמד ולצלוח את הכאב), לא אמר לי מה נהוג לעשות (או לא לעשות) בימים לאחר מכן, כמה זמן הגיוני שימשך הדימום, האם זה בכלל אמור לכאוב...בקיצור - היה הרבה יותר קל אם הפרוצדורה היתה מלווה בהסברים, זה היה יכול להרגיע מאוד. לאחר שסיים רצה להיענות לבקשתי ההתחלתית לבדוק האם אני עדיין בשלב הביוץ, אך ביקשתי לוותר על זה כי לא יכולתי יותר, כאב לי נורא ולא רציתי עוד מכשירנות שם. הוא ענה לי שזה לא יכאב אז אישרתי לו אבל האמת - לא הייתי במצב להבין מה אני אומרת והיה דימום מאסיבי. יצאתי משם מזועזעת ובתחושה איומה. אנחנו לא בובות ואין פה בית חרושת. אנחנו בני אדם עם רגשות ואינטיליגנציה. חשוב לנו לדעת מה נעשה בגופנו. אני לא מוצאת הרבה מידע ברשת על הסרת פוליפ ומרגישה חסרה באינפורמציה. אשמח אם תפני אותי למידע הולם ומלא ככל שניתן. מעריכה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת פוליפ צוואר הרחם
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2016הסרת פוליפ של צוואר הרחם הנה פרוצדורה שמתבצעת במסגרת המרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפ בצוואר הרחם
רוני25/01/2017ובכן, את זה אני יודעת כי ביצעתי את זה במרפאה. זו כלל לא היתה שאלתי. אני מבינה שכתבתי באריכות וממקום כאוב ואמוציונלי ועם זאת, השאלה היתה מאוד מובנת: ביקשתי מידע על תהליך הסרת פוליפ - האם זה נעשה בצריבה או חיתוך (היום אני כבר יודעת שזה נעשה בסיבוב הפוליפ על צירו עד שהוא נושר והמידע הזה היה יקר מפז עבורי), כמה זמן נערכת הפרוצדורה, מה נהוג לעשות (או לא לעשות) בימים לאחר מכן, כמה זמן הגיוני שימשך הדימום, האם זה אמור לכאוב וכו'. בכל אופן, בפורום אחר כבר קיבלתי את כל המידע והוא היה חשוב. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?