אי קבלת מחזור במהלך לקיחת גלולות זואלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת מחזור במהלך לקיחת גלולות זואלי
    מודאגת
    28/12/2016

שלום,
    אני נוטלת גלולות בערך שנה. ב9 חודשים הראשונים לקחתי פמינט ולאחר מכן החלפתי לזואלי בעקבות המלצת רופאת הנשים (לא הייתה בעיה פשוט אני ביקשתי לשנות את הגלולות של ה3 שבועות). בחפיסה הראשונה לא הייתה בעיה וקיבלתי אומנם בגלולה הראשונה של החפיסה השנייה (אחרי שלקחתי את ארבעת גלולות הפלציבו ועברתי לחפיסה הבאה) והחודש בסוף החפיסה השנייה לא קיבלתי עדיין. אני היום כבר לוקחת את הגלולה ה5 מהחפיסה השלישית אבל עדיין לא קיבלתי את הווסת של החפיסה השנייה.
    אני מאוד מקפידה על שעות נטילת הגלולה ואין סיכוי שאני מפספסת לקחת אחת. השעה שאני לוקחת בה היא 14:30 והכי מאוחר שאני לוקחת גלולה זה 14:37. בסוף החפיסה השנייה לא לקחתי את הגלולות פלציבו כי הם לא היו לידי ובהתחלה לא נלחצתי כי זכרתי שהרופאה אמרה שהן לא חובה אבל עכשיו אני מתחילה להתערער אם אני זוכרת לא טוב.
    יש לי ממה להיות מודאגת? זה ממש מטריד אותי ואני מפחדת לעשות בדיקת היריון רק בשביל לא לראות שזה חיובי.
    האם הגלולות פלציבו הן באמת לא חובה כמו שזכרתי או שחייבים לקחת אותן בסוף החפיסה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק מוסיפה

מודאגת
    28/12/2016

שכחתי לציין שעברתי לפני חודש וחצי ניתוח ובהתחלה לקחתי פרקוסט ולאחר מכן התרופה הוחלפה לזאלדיאר (משכחי כאבים).. יש בתרופות מורפיום אבל ממה שהבנתי הן לא היו אמורות לפגוע ביעילות הגלולות.. זה נכון או שאולי הן "ביטלו" את ההשפעה של הגלולות ובעצם לא הייתי מוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו