הפרשות חומות במשך 4 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות במשך 4 ימים
    ניצן
    18/01/2017

היי, אני בת 16 ויש לי הפרשות בצבע חום כהה כבר 4 ימים (הכמות של ההפרשות החומות יותר גדולה מהכמות של ההפרשות הרגילות מהיום יום). אני לא יודעת אם זה קשור אבל לפני 6 ימים אני אכלתי סלק. חשוב לי לציין שכנראה שיש לי שחלות פוליציסטיות (באולטרסאונד לשחלות היו הרבה זקיקים, ויש לי הפרשים מאוד גדולים בין מחזור למחזור- פעם אחת היה לי הפרש של כשנתיים בין מחזור למחזור. הגניקולוג אמר שכנראה שכן יש לי שחלות פוליציסטיות). הייתי לוקחת גלולות כדי להסדיר את המחזור, אבל פעם אחרונה שלקחתי היה לפני כארבע חודשים. במפתיע מאוד ולא צפוי, קיבלתי מחזור לפני כחודש משהו שלא קרה לי הרבה זמן מבלי שלקחתי גלולות. היום, אחרי חודש יש לי הפרשות חומות בצבע כהה ואני לא יודעת ממה זה נובע. הסיכוי שאני קיבלתי מחזור הוא קטן כמו שאני מכירה את הגוף שלי... יכול להיות שבכל זאת קיבלתי מחזור? יכול להיות שזה בכלל מהסלק? איך אפשר לדעת? תודה!(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות במשך 4 ימים

הוספת תגובה

• הפרשות חומות

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/01/2017

אין קשר לסלק
    הפרשות חומות זה הפרשות עם כמות דם קטנה.
    פני לרופא הנישם שלך להערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו