אי קבלת מחזור, רופא צבאי שלא עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת מחזור, רופא צבאי שלא עוזר
    הדר
    20/01/2017

לפני כמה שנים הייתה לי הפסקה של מחזור במשך חצי שנה,לאחר מכן רופאת הנשים נתנה לי גלולות יאז(אינני זוכרת אם היא נתנה לי גלולות לזימון מחזור לפני).
    השתמשתי ביאז,המחזור הגיע בזמן והפנים שלי היו נקיות מפצעים. לאחר מכן התגייסתי ובערך לאחר חצי שנה הפסקתי לקחת גלולות מכיוון ששכחתי פעם אחת,וחשבתי שאני כבר לא צריכה כי אולי המחזור שלי כבר סדיר.
    במשך חודשיים הגיע לי המחזור כמו שצריך ואז נפסק.
    ובערך חצי שנה לא קיבלתי מחזור, כרגע כל הפנים שלי מלאות פצעים,דבר שלא קרה בעבר. הלכתי לרופא נשים בצבא,הוא לא ממש הראה התעניינות ונתן לי מרשם ליאז רק כדי שאצא לו מהמשרד. הוא אמר לי להתחיל לקחת אותן מתי שאני רוצה. התייעצתי עם בת דודה שלי, היא אמרה שצריך להתחיל גלולות רק כשיש מחזור ואם אין אז צריך לקחת גלולות לזימון מחזור קודם,דבר שהרופא נשים הצבאי לא אמר לי. אני לא יודעת מה לעשות או למי לפנות, מרגישה מתוסכלת, מקווה לקבל תשובה במהירות, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי קבלת מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/01/2017

אם את לוקחת את היאז רק נגד האקנה ולהסדרת מחזור ולא כאמצעי מניעה את יכולה להתחיל את היאז מבלי לחכות למחזור. אבל אם את פעילה מינית את צריכה לקחת כדורים שגורמים למחזור ורק אז להתחיל ביום הראשון של הגלולות
    אין ספק שכך זה עדיף בכל מצב אבל אם לא נתן לך הרופא כדור לזרז מחזור התחילי את הגלולות כבר אבל תדעי שאת לא מוגנת מהריון בשבועיים הראשונים ויכול להיות לך דימומים לא סדירים בחודשיים הראשונים תחת הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו