מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשישות וחולשה בעת ווסתאנונימית24/01/2017
שלום רב,
מאז שאני זוכרת את הפעם הראשונה שקיבלתי ווסת תמיד סבלתי מכאבי בטן מטורפים וחולשה כללית ועצבנות יתר.. רופא המשפחה בזמנו המליץ לי על גלולות למניעת היריון ובאמת זה עזר לי למשך 5 שנים בהן נטלתי אותן, איכות החיים השתפרה מקצה לקצה. החלטתי לפני כ3 שנים להפסיק עם נטילת הגלולות והגניקולוג שלי אמר לי שכל התופעות שהיו יחזרו... ואכן כך היה עם כל מחזור ומחזור שהייתי מקבלת. בארבעת החודשים האחרונים שמתי לב לחולשה ותשישות מאוד מאוד קיצונית שמגיעה לפעמים גם שבוע לפני קבלת המחזור.. וזה מתבטא בכך שאני כל היום רוצה לישון ולא יכולה לקום מהמיטה, ההרגשה היא ממש כמו עלה נידף, חולשה מטורפת בה אני מרגישה שכל המחסנים בגוף מתרוקנים ותשישות שבאה על חשבון איכות החיים. כעת אני בזמן מחזור מיום שישי, (היום יום שלישי) ומאז לא יצאתי מהמיטה חוץ מדברים בסיסיים כמו מקלחת ושירותים וגם זה בקושי. ממה הדבר הזה נובע? אני ממש ממש סובלת זוהי חולשה קיצונית.(היתה לי תופעה כזו שנמשכה גם כמעט שבועיים) אשמח לתשובתכם.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך למה שכתבתי
אנונימית24/01/2017שכחתי לציין שאני בת 31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני בת 31
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2017טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשישות במחזור
מנסה לעזור25/01/2017היי,
כל אחת מגיבה למחזור שונה לי למשל כל פעם יש תופעה אחרת.
הייתה לי גם את התופעה שלך חולשה קריטית בזמן המחזור היו לי גם תופעות של בחילות לפני מחזור וגם זה נעלם ותמיד חשבתי שאני עומדת להיות חולה עד שהבנתי שזה מהמחזור.
גם זה עבר .
כיום למשל יש לי מגרנות וגם זה לא נעים.
אין מה לעשות זו תופעה של הגוף. אם גלולות מקילות עלייך ועל התפקוד היומיומי בהנחה שממש קשה לך, אז קחי אותן.
תנסי לשתות הרבה מים, לישון טוב ולא להתאמץ בימים אלו כמו לקבוע ראיונות עבודה או מבחנים עד חלוף זעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תודה רבה!25/01/2017תודה רבה שהשקעת מזמנך והגבת... אני בהחלט עשיתי את כל הדברים שציינת... מבאס שזה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?