תשישות וחולשה בעת ווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשישות וחולשה בעת ווסת
    אנונימית
    24/01/2017

שלום רב,
    מאז שאני זוכרת את הפעם הראשונה שקיבלתי ווסת תמיד סבלתי מכאבי בטן מטורפים וחולשה כללית ועצבנות יתר.. רופא המשפחה בזמנו המליץ לי על גלולות למניעת היריון ובאמת זה עזר לי למשך 5 שנים בהן נטלתי אותן, איכות החיים השתפרה מקצה לקצה. החלטתי לפני כ3 שנים להפסיק עם נטילת הגלולות והגניקולוג שלי אמר לי שכל התופעות שהיו יחזרו... ואכן כך היה עם כל מחזור ומחזור שהייתי מקבלת. בארבעת החודשים האחרונים שמתי לב לחולשה ותשישות מאוד מאוד קיצונית שמגיעה לפעמים גם שבוע לפני קבלת המחזור.. וזה מתבטא בכך שאני כל היום רוצה לישון ולא יכולה לקום מהמיטה, ההרגשה היא ממש כמו עלה נידף, חולשה מטורפת בה אני מרגישה שכל המחסנים בגוף מתרוקנים ותשישות שבאה על חשבון איכות החיים. כעת אני בזמן מחזור מיום שישי, (היום יום שלישי) ומאז לא יצאתי מהמיטה חוץ מדברים בסיסיים כמו מקלחת ושירותים וגם זה בקושי. ממה הדבר הזה נובע? אני ממש ממש סובלת זוהי חולשה קיצונית.(היתה לי תופעה כזו שנמשכה גם כמעט שבועיים) אשמח לתשובתכם.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות וחולשה בעת ווסת

הוספת תגובה

• בהמשך למה שכתבתי

אנונימית
    24/01/2017

שכחתי לציין שאני בת 31

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בת 31

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/01/2017

טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשישות במחזור

מנסה לעזור
    25/01/2017

היי,
    כל אחת מגיבה למחזור שונה לי למשל כל פעם יש תופעה אחרת.
    הייתה לי גם את התופעה שלך חולשה קריטית בזמן המחזור היו לי גם תופעות של בחילות לפני מחזור וגם זה נעלם ותמיד חשבתי שאני עומדת להיות חולה עד שהבנתי שזה מהמחזור.
    גם זה עבר .
    כיום למשל יש לי מגרנות וגם זה לא נעים.
    אין מה לעשות זו תופעה של הגוף. אם גלולות מקילות עלייך ועל התפקוד היומיומי בהנחה שממש קשה לך, אז קחי אותן.

תנסי לשתות הרבה מים, לישון טוב ולא להתאמץ בימים אלו כמו לקבוע ראיונות עבודה או מבחנים עד חלוף זעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תודה רבה!
    25/01/2017

תודה רבה שהשקעת מזמנך והגבת... אני בהחלט עשיתי את כל הדברים שציינת... מבאס שזה ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו