בעית פטריה ממושכת וגם דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית פטריה ממושכת וגם דלקת
    בטי
    11/02/2017

שלום. יש לי בעיה פטריה בנרתיק כבר מעל לשנה, היה לי מדי פעם עוד לפני שהתחלתי לקיים יחסים אבל אחרי שהתחלתי לקיים יחסים זה פשוט נעלם ואחרי שבוע חזר וככה באופן קבוע. הלכתי למלא רופאים וניסיתי כבר הכל, גם נרות, גם את הכדור הכחול הבודד הזה שאמור להיות חזק, גם משחה, לקחתי נרות במשך חודש והלכתי בלי תחתוניות ואכלתי יוגורטים עם חיידקי B ולקחתי פרוביוטיקה של פמינה אבל שום דבר לא עוזר וזה תמיד חוזר.
    אח"כ עשו לי משטח וגילו שיש לי דלקת בשתן אז יכול להיות שבגלל זה יש לי פטריה חוזרת? גם קראתי שאם יש פטריה חוזרת זה אומר שאולי יש דלקת במעיים, לא יודעת אם זה נכון.
    נתנו לי דוקסילין למשך 10 יום ובמהלכו אחרי קיום יחסי מין ממש כאבה לי הבטן התחתונה, זה קרה לי גם בעבר אחרי קיום יחסים אבל מעט זמן והפעם כמה ימים אחריי בכל פעם. סיימתי להשתמש באנטביוטיקה ועדיין כואבת לי הבטן התחתונה כאבים בלתי נסבלים אז אולי זה לא קשור לכדורים. ואני כבר לא יודעת מה לעשות כי הרופאים פשוט לא עוזרים בכלום. זה תמיד חוזר והם לא מוצאים כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת ופטריה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/02/2017

קשה לי להבין מההודעה שלך מה מצאו במשטה הנרתיקי שכן אי אפשר לאבחן דלקת בשתן על סמך משטח נרתיקי
    מציאה לך לפנות לרופא נשים המומחה במחלות זהומיות של הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם לא אמרו מה הם מצאו

בטי
    11/02/2017

הם אמרו לי פשוט לקחת דוקסילין.
    והייתי כבר אצל 4 רופאי נשים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו