מעבר מגלולות זואלי למינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מגלולות זואלי למינס
    טליה
    11/02/2017

היי, אני נוטלת כעת גלולות זואלי (עומדת לסיים חפיסה שלישית) וזאת לאחר שימוש ממושך ורצוף של 4 שנים בגלולות מליאן בשל כאבי בטן עזים במחזור ואי יכולת תפקוד.

לאחר שהופיעו אצלי מספר התקפי חרדה מאז השימוש בזואלי החליט רופא הנשים להחליף את הסוג למינס.
    כיצד אמורה להתבצע ההחלפה? האם עליי לסיים את חפיסת הזואלי במלואה כולל הגלולות דמה ואז להתחיל עם מינס? עליי לציין שטרם הופיעה אצלי וסת...

אודה לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מגלולות זואלי למינס

הוספת תגובה

• אשמח למענה, תודה!

טליה
    13/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות שונות

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/02/2017

כיצד אמורה להתבצע ההחלפה? האם עליי לסיים את חפיסת הזואלי במלואה כולל הגלולות דמה ואז להתחיל עם מינס? עליי לציין שטרם הופיעה אצלי וסת...
    ==== כן
    מדוע בכלל הפסקת ליטול מליאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

טליה
    14/02/2017

היי ד"ר, לשאלתך הרופא נשים שלי החליט שעליי להחליף את המליאן בזואלי, לאחר כ24 יום מתחילת החפיסה הראשונה של זואלי החלו לי התקפי חרדה כשניים במספר..מקוןה שזה יחלוף עם המינס.
    האם לדעתך יש קשר בין המעבר בין הגלולות להופעת החרדה? עליי לציין שמעולם לא סבלתי מכך.

תודה רבה על המענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו