כניסה להריון לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון לאחר גרידה
    לי
    16/02/2017

בוקר טוב. עברתי 4 הריונות. 2 לידות תקינות ו2 גרידות לא ברצף..האחרונה לפני כחודשיים לאחר שפסק הדופק סביב שבוע 12. הגרידה הראשונה התרחשה בעקבות שק ללא עובר. בכל ההריונות מלבד זה שהסתיים עם שק ללא עובר, היו לי כאבי ווסת חזקים, רגישות רצינית בחזה ותכיפות מוגזמת להטלת שתן. ב9.1.17 הייתה לי ווסת ראונה לאחר הגרידה וזיהיתי בעזרת מקלוני ביוץ ביוץ מאוחר ב31.1. לפני יומיים גיליתי בעזרת בדיקה ביתית הריוו ומאז אני בלחץ מטורף כיוון שאין לי כלל תופעות..לא כאבים דמויי ווסת..לא רגישות בחזה ולא שינוי בצורך להטיל שתן..מה שגורם לי לחשוש ששוב לצערי מתפתח הריון לאתקין.אולי שק ללא עובר. אחרת איך ייתכן שאני לא מרגישה שינויים ולא מרגישה שמשהו מתפתח?? שאלתי היא..האם זה מחייב שזה שאני לא מרגישה כלום מעיד על הריון לא תקין שלא מתפתח? לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון לאחר גרידה

הוספת תגובה

• הריון מוקדם

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/02/2017

בהחלט אין הריון אחד דומה למשנהו ואין זה שאינך מרגישה שינויים בגוף בשלב כל כך מוקדם מעיד בהכרח שההריון לא תקין
    פני לרופא הנשים שלך להתחלת מעקב ובדיקת אולטראסאונד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו