ביוץ ללא נוזל בדוגלס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ ללא נוזל בדוגלס?
    רחלי
    19/02/2017

יי,
    אני עושה מעקב זקיקים,
    ביום חמישיי הטכנאית אמרה שאני כבר אחרי הביוץ (שכנראה התרחש באותו יום כי יום לפני זה היה זקיק בגודל 21 מ"מ ורירת הרחם הייתה 8.5)
    יום חמישי כאמור לא היה זקיק, ורירית הרחם הצטמצמה ל7.9 .
    הטכנאית אמרה שאני אחרי ביוץ אך בדף התוצאות אני רואה שכתבה ללא נוזל בדוגלס..האם ייתכן מצב שהיה ביוץ ללא נוזל בדוגלס? האם תקין שהרירית נהייתה קצת יותר דקה?
    מצ"ב התוצאות המלאות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ללא נוזל בדוגלס?

הוספת תגובה

• ביוץ

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/02/2017

הנוזל בדוגלס יכול להיות בכמות מינימלית שלא נצפית באולטראסאונד לפי הנתונים נראה לי שהיה ביוץהנוזל בדוגלס יכול להיות בכמות מינימלית שלא נצפית באולטראסאונד לפי הנתונים נראה לי שהיה ביוץהנוזל בדוגלס יכול להיות בכמות מינימלית שלא נצפית באולטראסאונד לפי הנתונים נראה לי שהיה ביוץמומלץ לפנות לרופא העוקב אחריך עם התוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה נוספת

רחלי
    20/02/2017

האם יתכן שחום השחר עלה באופן מזערי? הבנתי שבדכ עולה בחצי מעלה...אצלי עלה מ36.2 ל36.4
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו