תסמונת קדם וסתית חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת קדם וסתית חמורה
    שיר
    28/02/2017

שלום, אודה לעזרתכם, אני בת 30 אחרי שתי לידות רגילות לא סבלתי מעולם מתסמיני קדם מחזור. אחרי לידתי השניה התחלתי לקחת גלולות דיאנה בהמלצת רופא הנשים, שנה לאחר מכן החלטתי להפסיק ליטול גלולות ולהשתמש באמצעי מניעה לא הורמונאליים, וביצעתי חיסון נגד סרטן צוואר הרחם (2 מתוך 3 מנות). כחצי שנה לאחר הפסקת הגלולות התחלתי לסבול מתסמונת קדם וסתית קשה הכוללת -דיכאון אובססיה ומחשבות טורדניות ייאוש, סחרחורות בחילות מיגרנה בעין עייפות קשה ולאות. לאחר התייעצות עם רופא הנשים חזרתי בהמלצתו לקחת גלולות (לפני כחצי שנה) אבל התסמונת לא הפסיקה וכעת אני מוצאת את עצמי אומללה עשרה ימים -שבועיים כל חודש. מיד עם קבלת המחזור (שגם הוא קשה מאוד ולא סימפטי מלווה בכאבים המעירים משינה ושלשולים) התסמינים נעלמים...המצב הנפשי משתפר וחוזר חלילה בחודש הבא. אני ממש מיואשת מה אפשר לעשות אי אפשר לחיות בצורה הזו... כמו כן ממש לא מעוניינת בתרופות פסיכיאטריות שראיתי שמציעים לטיפול בעניין הזה... מה עוד אפשר לעשות בנדון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת קדם וסתית חמורה

הוספת תגובה

• אני באותו מצב כמו שלך

לי
    05/03/2017

היי שיר מה שכתבת העיר במקרה את תשומת ליבי כי אני באותו מצב כמו שלך. בת 25 לא אחריי לידות אבל מיד עם הפסקת גלולות החלו לי הדימומים הקדם ויסתיים דיכאון וכל מה שרשמת. אשמח לדבר איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה לי

שיר
    07/03/2017

מוזמנת לכתוב לי במייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת קדם וסתית

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/03/2017

את צריכה לעבור הערכה רפואית מלאה ואולי גם להחליף גלולות
    יש מרפאות שעוסקות אך ורק בתסמונת קדם וסתית ויוכלו לעזור לך בהסדרת הטיפול התרופתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו