מחזור מאחר במס' חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר במס' חודשים
    גילי
    09/03/2017

שלום, ב-5 החודשים האחרונים לא קיבלתי מחזור. חודשיים טרם לכך, המחזור שקיבלתי היה מאוד לא מורגש ודליל (וזה קרה בסמוך להתרחשות אירוע בחיי שהשפיע עליי מאוד מבחינת לחץ ומתח נפשי). פניתי לרופאת נשים והיה רשמה לי משך שבוע ימים את הגלולה PRIMOLUT-NOR, נטלתי את הגלולה משך 7 ימים פעמיים ביום. עברו מאז 5 ימים והמחזור עדיין לא הגיע. מה יש לעשות במצב כזה? האם יש דברים נוספים שעליי לעשות על מנת לעודד את הגעת המחזור? האם הדבר מעיד על חשש ממשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר במס' חודשים

הוספת תגובה

• נעשתה בדיקה לשלילת דלקת בשתן מה זה יכול להיות?

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/03/2017

קשה לצפות אבחון מדויק לפי התאור שלך. ממליץ לפנות לבדיקה אצל האורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעשו מס' בדיקות

גילי
    10/03/2017

ניגשתי לרופאת נשים והיא זו שהנחתה אותי בטיפול בגלולות שעד כה לא עזר. למה עליי לפנות לאורולוג? החשש שלי הוא באיחור המחזור ולא בכל מה שקשור לדרכי השתן. אין לי שום תסמינים של דלקת בדרכי השתן והרופאה גם לא חשבה שהטיפול צריך להיות קשור בנושא שתן, אלא בטיפול הורמונלי. השאלה שלי היא - מאחר והטיפול בגלולה לא עזר, מה עוד ניתן לעשות? מה יכולות להיות הסיבות שהטיפול לא עזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו