מיומה, כאבי בטן וממצא לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה, כאבי בטן וממצא לא ברור
    דנה
    27/03/2017

שלום,
    אני בת 41. יש לי מיומה סאב סרוזית קדמית כבר כמה שנים.היום היא בקוטר 6 ס"מ. בשנה אחרונה סובלת מכאבי בטן. ב חודש 5/2015 כשנבדקתי על ידי רופא נשים אמר שבנוסף למיומה קיימת זו הוא ראה שיש עוד שרירן קיר אחורי 2*3. בחודש- חודשיים אחרונים כאבים התחזקו ויש כאב על בסיס יום יומי ולפעמים כאבים ממש חזקים. נבדקתי לפני כמה ימים אצל רופאת נשים אחרת והיא חושבת שמה שרשם רופא ראשון שנבדקתי אצלו לגבי שרירן 2*3 שזה לא בטוח שזה שרירן. חוץ מזה זה גדל נכון להיום ל 4 ס"מ כלומר פי 2 בפחות משנתיים והפנתה אותי למחלקת נשים בבית חולים להתיעצות עם גניקולוג.בהפניה רשמה שזה ממצא לא ברור וגם לאור הכאבים מפנה אותי לבית חולים.בעיה שתור לשם זה עוד הרבה זמן. אני ממש סובלת מכאבים ומפחדת גם בגלל שהיא רשמה ממצא לא ברור. מה אפשר לעשות? האם במקרים האלה כדאי לעשות mri בטן ואגן ? איזה בדיקות נוספות ואיפה כדאי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממצא לא ברור

ד``ר מיכאל פרידמן
    29/03/2017

מה אפשר לעשות? האם במקרים האלה כדאי לעשות mri בטן ואגן ? איזה בדיקות נוספות ואיפה כדאי לעשות

=== MRI לא נותן בד"כ יותר איפורמציה לגבי הרחם לעומ ה- US . תפני ליעוץ נוסף אצל רופא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו