דימום בחיבור חפיסות גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בחיבור חפיסות גלולות
    נענע
    28/03/2017

היי שלום, אני לפני 3 חודשים התחלתי ליטול גלולות מסוג מחמד. חודש אחת נטלתי ולאחר מכן עשיתי הפסקה של 4 ימים (הכדורים הלבנים)
    והכול היה בסדר גמור. החודש הזה החלטתי לחפר חפיסות ולפסוח על הדימום החודשי אני כבר בגלולה ה14 ובערך מהגלולה ה2 או ה3 יש לי דימומים קלים לסירוגין לפעמים רק שאני הולכת לשירותים אני מגלה דימום ולפעמים ממש דימום אדום בוהק שמתמשך רוב היום , עכשיו קראתי כי זה לגיטימי מס׳ ימים כתופעת לוואי אבל זה כבר עוד רגע נמשך שבועיים ואני גם לא יודעת מה לעשות , אני רוצה לקיים יחסי מין עם בן זוגי מבלי לדאוג להכתים אותו , וכרגע התור שנקבע לרופא נשים הוא רחוק ואשמח לעזרה או ייעוץ בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוג הגלולות מינס

נענע
    28/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבור בין חפיסות

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/03/2017

גלולות מינס הן גלולות מאוד חלשות ובהחלט יכול להיות שבחיבור שתי חפיסות רירית הרחם תטפטף באמצע החפיסה ויהיה דימום.
    עשי הפסקה כבר חכי 4 ימים ואז התחילי חפיסה חדשה ותראי מה קורה עם הדימומים. אם עדיין יהיו תפני לרופא נשים להחלפת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו