אנגיומיוליפומות בכליה וגלולות המכילות אסטרוגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנגיומיוליפומות בכליה וגלולות המכילות אסטרוגן
    שפרה
    05/04/2017

אני בת 30 אחרי שתי לידות. יש לי 4 אנגיומיוליפומות בכליה ימנית שהתגלו באופן אקראי בבדיקת אולטרסאונד בסוף ההריון השני בשנת 2014, לפני שבועיים עברתי באחד מהם אימבוליזציה היתר מתחת ל-2 ס"מ (הוגדרו בסיטי כאנגיומיוליפומות זעירות בלי ציון גודלן) האם בהתחשב בנתונים אלה מותר לי לקחת גלולות למניעת הריון המכילות אסטרוגן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנגיומיולופומות

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/04/2017

צריך להתיעץ עם הרופא המטפל שלך בכליות
    תמיד ניתן לתת גלולות שמכילות רק פרוגסטרון או לחלופיןם לשים התקן תוך רחמי כאמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח בכל זאת לקבל תשובה מרופא נשים

שפרה
    08/04/2017

כיוון שהרופא שמטפל לי בכליות זרק משהו בנושא וכששאלתי אותו וביקשתי הרחבה אמר שהוא אינו מבין בנושא הזה ושני צריכה להיוועץ ברופא נשים. גלולות שלא מכילות אסטרוגן מן הסתם לא יעזרו לי בטיפול בתסמונת קדם וסתית לטובתה אני לוקחת דיאנה... בנוסף יש אספקט נוסף שהרי הריון גם הוא מעלה את רמת האסטרוגן האם יש סיבה להימנע מהריון נוסף במקרה שלי ? אשמח לדעת מה הדעה המקצועית של רופאי נשים בשאלות אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה לשאלתי מרופא נשים

שפרה
    18/04/2017

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו