הפרשות צהובות ותסמינים שדרגת חומרתם לא קבועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות צהובות ותסמינים שדרגת חומרתם לא קבועה
    שיר
    03/05/2017

שלום ד"ר! אני בת 16 ולא קיימתי אף פעם יחסי מין. כבר כשלושה חודשים שיש לי הפרשות צהובות( בפעמים מעטות מאוד קרה שגם היו לי ירוק בהיר וגם ירוק כהה מאוד) . אני די בטוחה שההפרשות לא באות מכיוון הואגינה, אלא מאיזור השופכה או הדגדגן. לעתים קרובות מאוד אני סובלת מצריבה, כאבים חדים בבטן התחתונה וצמרמורות בעת הטלת השתן. לעיתים רחוקות גם גרד( שבא מכיוון הדגדגן). עשיתי בדיקת שתן לכללית וגם בדיקת תרבית והכל יצא תקין. בנוסף, ההפרשות והתסמינים משתנים בדרגת חומרתם, וגם התחלתי לשים לב שכשאני מתקלחת ושוטפת טוב את האיזור עם סבון התסמינים מאוד משתפרים. יש ימים שאין לי הפרשות או צריבה... מה זה יכול להיות ואיך מטפלים? תודה רבה רבה!! (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2017

אם בדיקת שתן כללית ותרבית שלילית הרי שמקור ההפרשות איננו מדרכי השתן. כדאי לפנות לרופא נשים שיסתכל על אברי המין החיצוניים ויראה אם יש פתולוגיה שיוצרת הפרשות ואולי יקח גם תרבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שיר
    03/05/2017

אז למה יש לי את התסמינים תמיד אחרי הטלת השתן?(חוץ מהגירוד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו