כדורים ללא בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ללא בדיקת דם
    ניקול
    10/05/2017

שלום,זה הולך להיות ארוך.
    נשואה כ-שנה ושמונה חודשים.מנסה להכנס להריון במשך שנה.
    ניגשתי לרופא נשים בקופה והוא מיד שלח אותי לעשות בדיקות הורמונליות הקשורות להיות כי טענתי שאיני מסתדרת עם הבדיקות הביתיות.
    יש לי מחזור סדיר המינון שמאחר זה יום.
    נתן לי לעשות ביום ה-15 למחזור בדיקות דם וביום ה-21.וניגשתי אליו אחרי שעשיתי את הבדיקות טוען שלא ביצתי בכלל.(אציין שסיפרתי לרופא שיניתי הספירות של הימים בבדיקות ועשיתי ביום ה 14 למחזור ואח"כ ביום ה-18) אמר שזה לא קשור לא רואה התחלה של משהו.נתן לי כדורים לקחת 5-9 ימים של הווסת.
    לא לקחתי כי עדיין לא קיבלתי ווסת והווסת שלי סדירה כמו שעון..עשיתי בדיקת ביתית להריון יצאה שלילית יום אחרי ניגשתי לרופא וסיפרתי לו.אמר לי אוקי תעשי שוב בדיקת דם של הורמונים ותקחי כדור שיעשה לך ווסת.
    שאלתי היא כזאת נורא מבולבלת .למה לא שלח אותי אם כבר לעשות בדיקת דם של הריון היא?למה ישר לקחת כדורים?? למה הטעות של הספירה אינה שייכת ?? לא יודעת למי לפנות!
    הגיעו התוצאות של ההורמונים והם-
    ESTRADIOL (E-2) 292 pmol/L
    LH 3.80 IU/L
    PROGESTERONE 10.5 nmol/L

האם אפשר לפני בדיקות אלה אם אני בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים ללא בדיקת דם

הוספת תגובה

• בדיקות

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/05/2017

לפי בדיקות אלו אי אפשר לדעת אם את בהריון רק בדיעקת בטא HCG מוכיחה הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו