אוראה פלסמה - האם צריך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוראה פלסמה - האם צריך טיפול
    ג`ני
    18/05/2017

פעם בחצי שנה במשך כמה שנים אחרונות הופיע לי דם בשתן (למשך יומיים - שלושה) בלי סיבה ידועה. במקרה לפני שלוש שנים איבחנו אותי עם אוראה פלסמה וקיבלתי אנטיביוטיקה (כדור 1) לטיפול. מאז לא היה לי דם בשתן עד לפני שבועיים. בדיקת שתן הראתה זיהום בדרכי השתן ושוב היה לי תוצאטה חיובית של אוראה פלסמה. האם זיהום בקטריאלי בדרכי השתן יכול להיות תוצאה של הדבקה באוראה פלסמה או שזה שני דברים שונים? האם אוראה פלסמה יכולה לעבור מעצמה או שצריך לקחת טיפול? אם צריך טיפול - מה הטיפול המיטבי? אני הבנתי שבמדינות מסוימות בחו"ל אוראה פלסמה בכלל לא נחשבת כמחלה שצריך לטפל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוראופלזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2017

אם זה תוצאה שיוצאת בתרבית שתן ואת סימפטומטית עם דם בשתן לדעתי י ש מקום לטיפול אנטיביוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה

ג`ני
    20/05/2017

הדם בשתן נצפה ביומיים הראשונים, ביום השלישי כשעשיתי את בדיקת השתן לא היה דם, רק זיהום בקטריאלי בשתן. איזה אנטיביוקה מומלצת ובאיזה מינון? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו