קונדילומות אצל בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומות אצל בן הזוג
    עדן
    01/06/2017

שלום רב,
    לבן זוגי מזה 10 שנים אובחנו קונדילומות על הפין (הן שם עוד לפניי פשוט לא חשבנו לבדוק וזה לא הפריע לנו). אני אחרי 2 לידות ובן זוגי הוא היחיד שקיימתי איתו יחסים מאז שאני איתו. בדיקות פאפ שביצעתי לפני 3 שנים ולפני שנה יצאו תקינות. האם זה אומר שאני לא נשאית? אם הוא צרב עם חנקן היום - כמה זמן מומלץ לחכות עד שחוזרים לקיים יחסים והאם מוטב שלפני כן אוודא שוב שאני לא נשאית על מנת שלא אדביק אותו שוב ולא נצא מהלופ הזה?
    אגב, עברתי בדיקת וולווסקופיה לפני כשבוע עקב כאבים בעת קיום יחסים - אובחן לי וסטיבוליטיס והיא לא ראתה נגעים (קונדילומות) למיטב הבנתי, האם זה אומר שאני נקיה מזה או שיש צורך בבדיקות נוספות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומות אצל בן הזוג

הוספת תגובה

• קונדילומות

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/06/2017

כדאי לחזור על פאפ
    ההתפרצות של קונדילומה יכולה לקחת גם כמה שנים ולכן אי אפשר לשלול שאת נשאית לדעתי. אבל מצד שני בגלל שאתם כל כך הרבה שנים יחד יכול להיות שפתחת חיסון טבעי לקונדילומה.
    המתיני עד שכל הנגעים שלו יתרפאו לפני קיום יחסי מין ועד לתשובת הפאפ
    בכל מקרה הייתי מתיעצת עם רופא מומחה למחלות צוואר הרחם בנושא זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו