מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בנוגע לאבחנה Pelvic Inflammatory Diseaseא03/06/2017
שלום, אני בת 27, פעילה מינית, אך לא קיימתי יחסים מזה שנתיים, יש לי NON CLASSICAL ACH ובו אני מטפלת בדיאנה 21 ואנדרוקור. אני גרה בסין בשנה האחרונה ובשלושת החודשים האחרונים החלו לי כאבי גב ובטן תחתונה, בנוסף לכך, לא קיבלתי מחזור לפני חודש והמחזור שהיה לי החודש היה חלש ביותר (יותר הפרשות עם קצת דם מאשר מחזור שנמשכו יומיים). הלכתי לרופא נשים בבית חולים ציבורי והוא העלה את האפשרות שיש לי Pelvic Inflammatory Disease והפנה אותי לאולטרסאונד. בשל איכות הטיפול הירודה פניתי לבית חולים פרטי וטופלתי על ידי רופאה מערבית שעשתה לי אולטרסאונד (בו לא היו ממצאים חריגים), ובדיקה לBV שיצאה faint positive ועל כן ניתנה לי אנטיביוטיקה, אך הרופאה שללה את האפשרות ל-Pelvic Inflammatory Disease ואמרה שאין לי רגישות למגע והאולטרסאונד בלי ממצאים, יש לציין שעשיתי בדיקות ל-STI לפני שנה שיצאו שליליות. את הבעיות במחזור היא הסבירה בכך שירדתי 15 קילו בשנה האחרונה, והכאבים בכאבי שלד ושרירים שיכולים להתבטא באופן פנימי, למרות שאני סובלת מכאבים די חזקים ללא סיבה ויש לי הפרשות בצבע צהוב. אשמח אם תוכל לייעץ לי האם באמת אני יכולה להיות שקטה שאין לי Pelvic Inflammatory Disease? ואם לא מה ניתן לעשות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם לא מה ניתן לעשות?
ד``ר מיכאל פרידמן03/06/2017קשה מאד לומר מה הסיבה לכאבי בטן. PID זאת מחלה בד"כ דרמטית עם חום וכאבי בטן התחתונה. יתכן שהכל התחיל מתהליך דלקתי. בטח טופלת באנטיביוטיקה. אחרי ה- PID כרבי בטן יכולים להמשך. יחד עם זה חייבים לשלול בעיות אחריות ולכך הייתי ממליץ בדיקת CT של הבטן והאגן. גם בדיקות דם כלליות יכולות לעזור באבחון. ספירת דם, תפקורי כבד, תפקודי כליות. כדאי להבדק אצל הכירורג גם כן. אינני מכיר את הרפואה הסינית ואם את לא משתפרת אולי כדאי לחזור ארצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?