מחזור לא סדיר וארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר וארוך
    ענת
    04/06/2017

אני בת 47 ולפני כשנה המחזור שלי יצא מאיזון-הייתי מקבלת חודש שלם מחזור ואז כמה ימים הפסקה ושוב חודש מחזור...המוגלובין צנח...התחילו כאבי ראש נוראיים וסחרחורות...רופאת נשים נתנה לי אקטיבל ואכן זה סידר לי אי מחזור והמוגלובין עלה(גם לקחתי כדורי ברזל, ויטמינים B),לפני כחודשיים עשיתי הפסקה בהמלצת הרופאה ושוב המחזור חזר להשתולל-כבר 3 שבועות עם דימום...האם כדאי לחזור לאקטיבל?יש פיתרון טבעי?...האם זה עדיף מאשר גלולות?...מה ניתן לעשות...כי גם הכאבי ראש חזרו...תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר וארוך

הוספת תגובה

• מחזורים לא סדירים

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/06/2017

את כנראה סביב גיל המעבר ולכן תחת שינויים הורמונליים המחזורים לא סדירים. כן ממליצה לך לקחת טיפול הורמונלי להסדרת המחזור . חוץ מאקטיבל יש אופציות הורמונליות שונות . לא נראה לי שכדאי לסמוך על טיפול טבעי. התיעצי עם רופאת הנשים שלך לגבי טיפול אופטימלי עבורך. אם הגבת טוב לאקטיבל יכול להיות שיש מקום להמשיך אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו