מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחס מותנה בסקס מיואשת מהמצבמישהי24/06/2017
שלום רב
אני בת 46 נשואה בילדותי עברתי התעללות מינית
במשך רוב שנות נישואיי 27 במספר אוכל לספור באצבעות מתי באמת עשיתי סקס טוב שנים של טיפולים פסיכולוגים פסיכיאטרים כדורים מכשירים סדנאות טיפול זוגי פרטני שום דבר לא עזר הון תועפות ביזבזו ללא תוצאה
החלטתי להפסיק הכל שנים של דכאון הרמתי ידיים אני זאת אני וכנראה שלא ניתן לשנות כמובן שעשיתי שינויים קטנים מה שהצלחתי הצלחתי מה שלא הפסקתי להלחם
אבל הבעיה היא כזאת אני נופלת כל פעם מחדש בגלל בעלי אם אנחנו מקיימים יחסים הוא יתקשר אליי יפנק יסמס יקנה יהיה שמח קשוב ואם לא הוא לא יתקשר אין לו נושא שיחה לדבר איתי לא יתקשר לא יסמס כשאני שואלת למה לא התקשרת אומר שהיה עסוק ולא היה לו זמן לטלפון אבל ביומן השיחות שלו היו שיחות יוצאות /נכנסות הועות יוצאות/נכנסות אני נורא נפגעת ובמצבי עם עבר כמו שלי אני מרגישה שהוא צריך אותי רק בשביל הסקס אני עובדת קשה הבית נקי מסודר יש תמיד אוכל אני אהובה על כולם אבל מה לעשות נכשלתי בסקס
כשמצבים כאלה קורים זה ממש מפיל אותי אני כבויה חסרת אנרגיות עצבנית מרגישה לא רצויה כולם מנצלים לא באמת אוהבים וגם קשה לי נורא לסלוח לו כשכבר עוברים שבועות והוא מנסה להתפסייס אני נכנסת למגננה וכעס שאני לא מוכנה לסלוח גם אם יביא את הירח והוא יורק מילים שמורידות אותי לתחתית שבתחתית אני יעשה את זה בחוץ את תשלמי ביוקר את תצטערי אני אמצא מישהי שתפנק אותי ואני נגמרתתתתתתת לחלוטין
איך יוצאים מהמעגל הזה נמאס לי לא כואב לו שאני לא נהנת כבר מכלום לא שם לב שאני שחוקה עצובה מחוסרת אנרגיה למה שלא יח ק ויגיד אני אוהב למרות הכל נתגבר יחד הריי שמתחתנים מבטיחים בחולי ובבריאות בעושר ובעוני....... איפה הכל נעלם ?????
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה הכל נעלם ?????
ד``ר מיכאל פרידמן27/06/2017תפני לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?