ווסטבוליטיס- טיפול בטרידרם ובקטראובן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסטבוליטיס- טיפול בטרידרם ובקטראובן
    אליסה
    25/06/2017

הייתי אצל ליאורה אברמוב ואובחנתי בווסטבוליטיס,סובלת מזה כבר שנה(בעבר לא היו בעיות כלל). היא הפנתה אותי לוולווסקופיה ושם נאמר לי לקחת פלוקאנול פעם בשבוע במשך 7 שבועות ולמרוח באיזור פתח הנרתיק טרידרם ובקטראובן פעמיים ביום למשך 4 חודשים.
    הבנתי שיש סיכוי שהוסטבוליטיס 'פרץ' בעיקבות שינויים של גלולות וגם מטיפולים בפטריות שלעולם לא היו, רציתי לשאול אם הטיפול שקיבלתי עכשיו לא יכול להזיק? היות והוא טיפול לפטריה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/06/2017

הי אליסה
    תלוי מה ראו בוולווסקופיה
    אם אין הוכחת פטריה כדאי שתעשי תרבית נרתיקית לודא שיש אכן פטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אליסה
    29/06/2017

הוא אמר שהייתה הפרשה פטרייתית.. אני עדיין תוהה, זה הגיוני לטיפול בווסטבוליטיס? 4 חודשים למרוח את המשחות פעמיים ביום + 7 שבועות פעם בשבוע כדור פלוקאנול?
    זה נורא מבלבל

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה פטריתית

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/07/2017

שוב, מציעה לך לפני התחלת הטיפולים לעשות תרבית ומשטח נרתיקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו