חרגה ודיכאון לאחר הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרגה ודיכאון לאחר הפסקת גלולות
    שירה
    05/07/2017

שלום, אני בת 27, לקחתי גלולות במשך 10 שנים (לסירוגין). לפני כ5 חודשים התחלתי גלולות במינון בינוני (גינרה) לאחר שהחלפתי מספר סוגים (שהיו במינון נמוך). הייתי בטיול ולכן החלטתי לקחת ברצף 3 חפיסות. לאחר מכן, עשיתי הפסקה של חודש, כי הייתי בחו"ל ולא הייתה לי חפיסה. לאחר שבועיים שהפסקתי עם הגלולות הייתי בדיכאון/חרדה במשך מספר ימים. כשחזרתי לארץ החלפתי לגלולות (קלייר) ולאחר שבועיים שלקחתי אותך שוב הייתי בחרדה/דיכאון במשך שבוע. הפסקתי עם החפיסה באמצע. האם יש קשר בין איחוד הקופסאות או הגלולות לחרדה/דיכאון שחוויתי? שכלל לא מאפיין אותי. אם כן, מה לעשות? מתי אני אתאזן? החלטתי לא להמשיך לקחת גלולות ולהשתמש בקונדומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה ודכאון

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2017

קשה לי להאמין שקשור לגלולות שלקחת כל כך הרבה שנים
    אבל התיעצי עם רופא הנשים ואולי כדאי לעשות הפסקה מגלולות ולראות מה מצבך הנפי במקביל לפנות לפסיכיאטור לשלילת סיבות אחרות לדכאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו