דימום בהריון בשליש ראשון והמטומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בהריון בשליש ראשון והמטומה
    נועה
    05/07/2017

שלום, אני בת 35, עם ילד אחד בריא, כרגע בהריון רביעי אחרי 2 הפלות רצופות מוקדמות (חוסר התפתחות. לא הגיע לדופק ב2 ההריונות).
    אני נמצאת בטיפולי פוריות. ההריון הנוכחי התחיל בדימום דומה למחזור שהפסיק לאחר כ3 ימים. מקבלת זריקות פרוגסטרון ופעם בשבוע פרגניל. לאחר מכן היה דופק והעובר מתאים לשבוע.
    בשבוע 8 הופיע דימום כבד עם קרישי דם. בus מצאו המטומה גדולה עם קריש דם ברחם סמוכה לצוואר, דופק מעט איטי ומעט נוזל סביב לב העובר. יום למחרת הדימום הפסיק, והus ללא שינוי. ממתינה כעת לus ביקורת.
    ביום הראשון נאמר לי כי מדובר בהפלה מאיימת וכי סיכוי נמוך מאוד שההריון ימשיך. ביום השני רופאה אחרת כבר הרבה פחות התרגשה וסרבה להגיד לי מה הסיכוי להמשך הריון תקין.
    אשמח לשמוע מה הסיכויים להריון תקין? האם כל הדימומים מעידים על פגם בעובר ועלולות להיות בעיות בהמשך גם אם ההריון ימשיך עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום בהריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2017

קשה לדעת לאיזה כוון ילך ההריון הזה מעקבי האולטראסאונד יראו בימים הקרובים
    פני לרופא הנשים המטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו