נטילת סרזט ביוץ והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת סרזט ביוץ והריון
    דנה
    09/07/2017

היי,
    אני נוטלת סרזט כמה שנים (יש לי שני ילדים) ולפני שבועיים עשיתי הפסקה של שבוע עם הגלולות (לא הספקתי לקנות חדשות) באותו שבוע שכבתי עם בעלי פעמיים (גמר בחוץ) ועוד באותו שבוע התחילו לי כאבי מחזור חזקים שקישרתי לכך שאני עומדת לקבל כי לא לקחתי את הגלולות מספר ימים. לאחר כ7 ימים קניתי חפיסה חדשה והמשכתי ליטול כרגיל.. עברו מאז שבועיים ובימים האחרונים אני חשה רגישות גבוהה מאוד בפיטמות, חולשה ובחילות (אבל זה יכול להיות גם פסיכולוגי..)
    הבנתי שאין ביוץ עם הגלולות האלו ולכן קשה לי להאמין שנכנסתי להריון מצד שני כיוון שאין לי מחזור אף פעם הרגישות הזו בחזה מאוד מוזרה לי (ומוכרת מהריונות קודמים) רציתי לדעת האם יתכן שהתופעות האלו שאני מרגישה יכולות לקרות בגלל שהגוף יצא מאיזון הורמונלי בגלל הפסקת הגלולות לשבוע? האם כן יש סיכוי שאני בהריון? ואם כן מתי אפשר לבדוק שהרי אין לי מושג אם היה ביוץ ומתי ואין לי מחזור..
    אני מאוד לחוצה מהעניין ואשמח למענה בהקדם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת סרזט ביוץ והריון

הוספת תגובה

• האם כן יש סיכוי שאני בהריון?

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/07/2017

האם כן יש סיכוי שאני בהריון?

=== יתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו