אין גלולות אין מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין גלולות אין מחזור
    ליאור
    12/07/2017

שלום רב.
    אני בחורה בת 27.
    קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 13, לאחר מכן כשנה לא קיבלתי מחזור עד גיל 14.
    מגיל 14 עד 16 היו לי המון בעיות, הייתה תקופה של כמה חודשים שלא קיבלתי מחזור ולאחר מכן היה לי מחזור כמעט שבוע אחר שבוע ואז עוד פעם תקופה שלא הייתי מקבלת.
    בצעירותי אימי פנתה לרופא נשים והמליץ לנו להגיע אליו. הוא בדק אותי ואמר שאצטרך לקחת גלולות כדי שהמחזור שלי יהיה סדיר, כך היה.
    בגיל 20 התחלתי להבין יותר את ההשלכה של לקיחת גלולות לגוף שלי והחלטתי להפסיק. לא קיבלתי לאחר מכן מחזור כשנה עד שחזרתי שוב לקחת גלולות מחוסר ברירה וחוסר הבנה.
    בגיל 23 שוב נסתי ולאחר 8 חודשים שלא קיבלתי מחזור התייאשתי והלכתי לרופא מומחה בתחום שאמר לי שאני חייבת לקחת גלולות כדי שיהיה לי מחזור.
    הוא אמר שאיני סובלת מתסמונת השחלות הפולציסטיות.
    איני יודעת לאן ללכת ועם מי להתייעץ זה נושא מורכב ואני לא רוצה להיות תלויה בגלולות מבלי שאני יודעת מה הבעיה שלי.
    מה היית ממליץ לעשות במקרה כזה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין גלולות אין מחזור

הוספת תגובה

• אי קבלת מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/07/2017

שחלות פוליציסטיות משבשות מחזורים עד כדי אי קבלת מחזור. הטיפול בכך הוא אכן גלולות עד שתרצי להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו