איחור במחזור בכמה ימים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור בכמה ימים.
    קמיל
    22/07/2017

שמי קמיל ב21 התחלתי לקחת את גלולות יאז לפני כשנתיים בערך , לפני מספר חודשים החלטתי שאני רוצה לעשות הפסקה עם הגלולות .
    הפסקה הייתה בערך כארבעה חודשים , מכיוון שאני טסתי למזרח לתקופה ארוכה החלטתי לחזור לקחת את הגלולות.
    בגלל הפרשי השעות וכל מיני שינוים המחזור שלי בחודשיים האחרונים לא סדיר.
    חודש קודם אני קיבלתי ארבעה ימים לפני סיום החפיסה ולעומת זאת עכשיו אני סיימתי חפיסה ואני כבר שלושה ימים אחרי הגלולות הלבנות ועדיין לא קיבלתי מחזור .
    כמו שאמרתי לקחתי את הגלולות האלה במשך שנתיים וזה בחיים לא קרה לי .. רק חשוב לי לציין שלקראת שאני מתקרבת לסוף חפיסת הגלולות מתחיל אצלי הפרשות חומות לפעמים יוצא מעט ולפעמים הרבה . חודש קודם זה התחיל עם ההפרשות ואז הגיע המחזור ועכשיו פשוט היו הפרשות וזהו.
    אני לא יודעת האם לחכות ? להתחיל חפיסה נוספת ?
    אשמח אם תוכל/י לענות לי על השאלה תודה רבה ושבוע טוב . נ.ב אשמח אם תוכל/י להחזור אליי למייל כי אני לא זמינה בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור בכמה ימים.

הוספת תגובה

• אחור במחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/07/2017

המשיכי לקחת את הגלולות כסדרן והתעלמי מכך שלא הגיע מחזור
    אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן לשלול הריון. אם הפרעות במחזור ימשיכו פני לרופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו