שינוי מועד מחזור עם גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מועד מחזור עם גלולות
    בתאל
    22/07/2017

שלום ד״ר,
    התחלתי לקחת גלולות דיאנה בפברואר. פעם אחרונה שקיבלתי מחזור הייתה ב17/18 ליוני, ב24 ליוני התחלתי חבילה חדשה של גלולות ושכחתי לעצור, כלומר לקחתי עוד 4 גלולות מהחפיסה הבאה.
    אני לא רוצה לקחת את כל החפיסה ברצף כי לפי הבנתי זה יקדים לי את מועד המחזור בחודשים הבאים, כך שבמקום לקבל בסביבות ה20 לחודש, זה ייצא בערך ב10 לחודש. אני מעדיפה שהמחזור יגיע לקראת סוף חודש מאשר בתחילתו כי יש לי הרבה אירועים בתחילת חודשים אוגוסט וספטמבר. אם אפסיק עכשיו (היום כבר לקחתי אבל ביום ראשון לא אקח) את החבילה שפתחתי ואחכה שיגיע המחזור בשבוע הקרוב, מתי יש להמשיך את החבילה הזו? (17 הגלולות הנותרות)
    האם עדיף לחלופין להמשיך לקחת ברצף ואז בספטמבר כדי שלא אקבל מחזור בסביבות השבועיים הראשונים לחודש- להשאיל כמה גלולות מחבילה אחרת? אבל אז פעם באה אצטרך להתחיל חבילה חדשה לגמרי כדי שיהיו בדיוק 21? מה עושים עם יתר הגלולות מהחפיסה שנוצלו ממנה רק כמה בלבד- הן הולכות לפח? קצת מסתבך לי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי מועד גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/07/2017

יש לך 2 אופציות שתיהן בסדר גמור
    להמשיך עם חפיסה שניה ברצף ולהפסיק אותה קצת יותר מוקדם לפי הזמן שמתאים לך לקבל מחזור שמרי את יתרת הכדורים כרזרבה לימים שתרצי שוב לדחות מועד מחזור
    או לקחת כרגיל ולהפסיק קודם כמה ימים\כל האפשרויות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו