איחור במחזור ופצעי אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ופצעי אקנה
    אלינור
    31/07/2017

שלום רב, הרופא נשים המליץ לי על גלולות זואלי. נטלתי את הגלולות למשך כשבועיים בערך ברצף וקיימתי יחסי מין מלאים שבהם בעלי גמר בפנים. לאחר כשבועיים קרוב למועד הווסת היה לי דימום יומיים ללא כאבי מחזור ואח״כ נעלם. מאז לא היה דימום והמחזור שלי מאחר בשבוע. יש סיכוי שאני בהריון או שזה לגיטימי שהמחזור מאחר בגלל השימוש בגלולות? דבר נוסף יש לי המון פצעי אקנה בפנים..גם יכול להיות בגלל הגלולות? כדאי להחליף לסוג אחר? אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור ופצעי אקנה

הוספת תגובה

• זואלי

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2017

גלולות זואלי יכולות לגרום לדימומים לא סדירים בחודש הראשון ללקיחתן ולאי הופעת מחזור בזמן הפסקתן.גם האקנה יכול להסתדר בחודש הבא. לגבי הריון אם יש חשש עשי בדיקת שתן ביתית
    במידה ויהיו תופעות צלואי גם בחודש השני פני לרופא הנשים שלך לשקול החלפת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זואלי

אלינור
    02/08/2017

תודה רבה על המענה, אבל לא הפסקתי לקחת את הגלולות..אני עדיין ממשיכה והמחזור עוד לא הופיע. זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו