ניסיון כניסה להריון שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון כניסה להריון שני
    שני
    05/08/2017

שלום רב, אני ובעלי מנסים להרות, בערך כחצי שנה. יש לציין שיש לי כבר ילד ושנה בערך לפני שילדתי עברתי הפלה מאחר והעובר לא התפתח ולאחר מכן עשיתי גרידה. לאחר הגרידה הווסת שלי לא חזרה לעצמה והיה לי דימום מועט וחלש מאוד. פניתי לרופא נשים והוא חשב שיש לי הידבקויות ברחם לאחר מכן עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה ובבדיקה אכן ניצפו הידבקויות שהופרדו.כחודש לאחר הבדיקה נקלטתי להריון. לפני כשמונה חודשים בערך הפסקתי את הגלולות וניסינו להכנס להריון אך שמתי לב ששוב פעם המחזור שלי מאוד מאוד חלש ודורש אפילו תחתונית ומסתיים אפילו לאחר יום-יומיים מה שלא היה לי בעבר. בנוסף יש לי הפרשות חומות כשבועיים לפני שהמחזור מגיע ולפעמים גם מעט מאוד דימום עד שאני מקבלת מחזור. פניתי לרופא נשים והוא הפנה אותי לבדיקת פרוגסטרון הבדיקה בוצעה ביום ה23 לאחר קבלת הווסת והתוצאות היו כאלה: פרוגסטרון: 11.57 אסטרדיול: 108.78 אשמח שתענו לי על כמה שאלות: 1.מה אומרות תוצאות הבדיקות? 2. מדוע הווסת שלי שוב מאוד חלשה הרי כשהייתי עם הגלולות בערך שנתיים הכל היה בסדר. 3.האם יש סיכוי שההדבקויות יכולות לחזור?
    האם יש צורך לבצע שוב בדיקת היסטרוסקופיה? תודה מראש שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון כניסה להריון שני

הוספת תגובה

• הדבקויות ברחם

ד``ר מיכאל פרידמן
    07/08/2017

אנו לא מפענחים תשובות מעבדה. קיימת אפשרות שההדבקויות חזרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו