תחושת צריבה ונפיחות בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת צריבה ונפיחות בנרתיק
    בר
    09/08/2017

שלום רב,
    בת 23 אני כבר שבועיים עם מחזור , התחיל לי שבוע לפני הזמן ובגלל הגלולות (יאז) נמשך עוד שבוע .
    אני משתמשת בטמפונים 3 טיפות כול הזמן ואתמול התחלתי להרגיש נפיחות בתוך הנרתיק בזמן שהחדרתי את הטמפון וגם צריבה בזמן ניגוב ושתן האם זה פשוט בגלל השימוש המרובה בטמפונים אוו חייב ללכת לרופא ? 
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה ננרתיק

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/08/2017

פני לרופא נשים לבדיקה לא ברור לי למה הצריבה לא אמור להיות בגלל הטמפונים אבל עשי איתם הפסקה כרגע והשתמשי רק בפדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות וצריבה בנרתיק ובחצוניות

בר
    18/08/2017

שלום שוב.. הלכתי לרופא עשו לי בדיקות שתן והתוצאות היום לא טובות היה לי 500 ליקוציטים הרופאה רשמה לי אגיסטן משחה לתוך הנרתיק ולחזור לבדיקות יום אחרי ...
    חזרתי והליקוציטים ירדו ל 75 ומאז עבר שבוע, המשכתי עם האגיסטן 
    אני בצבא לכן כשחזרתי ליחידה הגעתי לרופא והוא לא עוזר לי ועדיין צורב לי בחלק החיצוני ויש לי כאבים בבטן תחתונה יש משהו שאפשר להמליץ? אציין גם שקיניתי על דעת עצמי אגיסטן משחה לחציוניות בגלל הצריבה זה עזר טיפה ואחרי יומיים בערך ניסיתי לקיים יחסי מין והכאב היה נוראי מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה חיצונית

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/08/2017

אך חייבת לבקש הפניה לרופא נשים לבדיקה לקבל טיפול אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו