כאב וצריבה לאחר בדיקת פאפ וקולפוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב וצריבה לאחר בדיקת פאפ וקולפוסקופיה
    אנה
    19/08/2017

שלום, אני בחורה בת 28 שבמשך שנתיים האחרונות נוטלת גלולות מליאן.
    שנה שעברה ביצעתי בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה שלחו אותי לבצע בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה ופשוט אמרו לי להיות במעקב ולעשות בדיקת פאפ חוזרת בעוד כחצי שנה. לפני כחודשיים התחתנתי ולכן נטלתי במשך חודשיים רצוף גלולות על מנת לדחות את המחזור בשבוע הפסקה. קיימתי יחסי מין עם בעלי לאחר החתונה והכל היה בסדר. ואז הלכתי לבצע בדיקת פאפ שהומלצה לי אבל אצל רופא אחר- הרופא אמר לי לא להמתין לתשובת פאפ ובכל זאת לעשות בדיקת קולפוסקופיה. בבדיקת פאפ הרופא טען שיכול להיות דימום קל לאחר הבדיקה ובאמת היה דימום קל מאוד. לאחר כשבוע הלכתי לעשות קופוסקופיה והרופאה טענה שהיא רואה דלקת קטנה. ונמתין לתשובת פאפ במידה והיא תצא לא תקינה יש לחזור אליה אבל אם תצא תקינה יש לחזור בעוד חצי שנה. אחרי הבדיקות במשך שבוע גירד לי בשפתיים הפנימיות ובדגדגן בצורה מעיקה. הלכתי לרופאת משפחה ביצעתי בדיקות דם ויצא 500 לויקוציטים בשתן שלחה אותי לתרבית ויצאה שלילית. מאז אותה תקופה אני ובעלי מנסים לקיים יחסים ופשוט כואב וצורב ברמה שלא ניתן כמעט לבצע חדירה. קבעתי תור לעוד שבוע וחצי. בינתיים אשמח לדעת ממה זה נובע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה לאחר קולפוסקופיה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/08/2017

קשה לדעת ממה נובעים הכאבים חיזרי לבדיקת רופא נשים להתסכלות ולטיפול
    קולפוסקופיה לכשעצמה לא אמורה לגרום לצריבה בפתח הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו