שימוש נכון בגלולות מסוג יאז פלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש נכון בגלולות מסוג יאז פלוס
    ליטל
    19/08/2017

שלום רב, אני 3 חודשים לאחר לידה ומעוניינת להתחיל להשתמש בגלולות. הרופא נשים שלי נתן לי מרשם לגלולות מסוג יאז פלוס. ידוע לי שהשימוש מתחיל ביום הראשון של הוסת, סהכ בחיפסה יש 28 גלולות מתוכן 4 בצבע כתום. מתי אקבל שוב מחזור? מתי מתחילים חפיסה נוספת? אשמח לקבל הסבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות יאז פלוס

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/08/2017

4 גלולות האחרונות בחפיסה הן גלולות פלצבו כלומר לא מכילות חומר פעיל . את לוקחת אותן ומיד בסיומן מתחילה חפיסה חדשה ללא הפסקה. את הדימום תקבלי בסוף כדורי הפלצבו או בתחילת החפיסה הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי גלולות יאז פלוס

ליטל
    20/08/2017

תודה רבה על המענה. שאלה נוספת כדיי לוודא שהבנתי נכון. האם תמיד ממשיכים ברצף את הגלולות האלה ואכן כל חודש מקבלים מחזור? בלי הפסקה של 7 ימים כמו בשאר סוגי הגלולות שאני מכירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/08/2017

נכון אין הפסקות עם היאז פלוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו