וסת חלשה בעקבות תהליך הרזיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת חלשה בעקבות תהליך הרזיה?
    עדי
    22/08/2017

אני סובלת מעודף משקל משמעותי ונמצאת בחודשים האחרונים בדיאטה מול דיאטנית קלינית, הירידה בקצב נורמלי (בממוצע של בערך 500 - 600 גרם בשבוע), וירדתי קצת יותר מ 7 ק"ג בחודשים האחרונים. מעבר להגבלה הקלורית, איכות האוכל שלי השתפרה. כבר כמה שנים אני עושה ספורט, אבל ב5 - 6 שבועות האחרונים הגברתי את רמת המאמצים.

המחזור שלי סדיר ותמיד היה יחסית ארוך (פעם בחמישה שבועות). אבל בפעמיים האחרונות שהגיעה הוסת, הוא חלש מאוד באופן יחסי - החל בתסמונת הקדם וסתית שהיא קלה וכמעט לא קיימת (בעבר הלא רחוק היתה קשה), וכלה בדימום מאוד חלש ובכאבים שהיו אבל עכשיו נעלמו.

האם זה קשור להרזיה? האם זו סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי במחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/08/2017

פעילות פיזית מאומצת וירידה במשקל יכולים להשפיע על המחזור ולכן כדי להתיעץ גם עם הדיאטנית וגם עם רופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    28/08/2017

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו