דברים מוזרים מאז ניסיונות כניסה להיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דברים מוזרים מאז ניסיונות כניסה להיריון
    יולי
    25/08/2017

שלום ד״ר אני ובעלי מחודש אפריל האחרון מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה בנתיים. לפני כן הייתי לוקחת גלולות פמינט ובאפריל זה היה חודש ראשון ללא הגלולות. מאז שהתחלנו לנסות אני מרגישה שינויים מוזרים בגוף שלא היו בעבר- כאבים באזור השחלות של יום יומיים בתחילת החודש באמצע ובסוף , המחזור נהיה קצר יחסית 3/4 ימים וחלש, הוא תמיד מאחר באיזה 3-5 ימים שמלווים בכתמים חומים. בחודש האחרון עשיתי בדיקת ביוץ ביתית וקיבלתי תשובה חיובית ביום ה15 למחזור קיימנו יחסים ולא נקלט הריון. ביום ה30 למחזור התחילו כתמים חומים שנמשכים עד היום כבר יום 3 ואני מרגישה כאילו אקבל מחזור . אנחנו מודאגים שלא נקלט הריון ואני מודאגת מהמחזור המוזר לאחרונה . אשמח אם תוכל לייעץ ולהסביר מה קורה לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/08/2017

לאחר שמפסיקים גלולות יכול לקחת זמן עד שהמחזורים מסתדרים הביוץ תקין והדימומים סדירים
    לוקח זמן גם עד שנקלטים להריון ויכול לקחת אפילו שנה שלמה
    פני לרופא הנשים שלך להרגעה ולבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו