דימום בעת גלולות מינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בעת גלולות מינס
    יעל
    04/09/2017

אני בת 20 והתחלתי לקחת גלולות מינס בתחילת המחזור, עברו כבר יומיים מסוף המחזור ועדיין יש לי דימום, הבנתי שזה שכיח ..הלכתי לרופא נשים והוא אמר לי להחליף ליאז כי המינס חלשות לי מידי, אני לא רוצה להחליף ליאז כי יש לי חזה יחסית גדול ונטייה לאקנה, ואני מעוניינת לקחת גלולות עם הסיכוי הכי נמוך לתופעות כאלה.. כדאי לי להתחיל לקחת יאז או לבקש גלולה אחרת? והדימומים האלה .. כמה זמן הם נמשכים? אני אדמם עכשיו עד סוף החבילה של המינס? כי זה עוד 3 שבועות וזה דיי מטריד אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בעת גלולות מינס

הוספת תגובה

• YAZ OR MINESSE?

ד``ר מיכאל פרידמן
    04/09/2017

לפי דעתי תאין למהר עם החלפת סוג הגלולות. אני ממליץ להמשיך עם מינס לפחות חודשיים משום שבד"כ הכל מסתדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    04/09/2017

השאלה היא כמה זמן יכולים להימשך הדימומים? הרופא אמר לי שאני יכולה לדמם לאורך כל החבילה.. זה נורא מטריד ומפריע הדימומים האלה, במיוחד ביחסי מין. מה אורכו של דימום? כמה ימים? כמה שבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו