שתיית פרוגינובה לדחיית ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית פרוגינובה לדחיית ביוץ
    מור
    18/09/2017

שלום,
    אני בת 27 ורוצה להיכנס להריון, המחזור שלי הוא בין 25-26 יום אני ובעלי שומרים נידה והביוץ חל לפני הטבילה. הלכתי לרופא נשים והוא נתן לי פרוגינובה ליטול ביום החמישי של המחזור במשך חמישה ימים פעמיים ביום. המחזור שלי היה ב24/08/17 וביום החמישי התחלתי לשתות פרוגינובה. לפי בדיקת ביוץ התגלה שהכדורים לא השפיעו והופיע ביוץ ב03/04/17 יום לפני הטבילה (הביוץ תמיד היה לי יום לפני הטבילה) . לפי החישוב שלי המחזור אמור להופיע היום 18/09/17 (לפי 26 יום) אך אין לי סימנים לכך . מה שכן שביום שישי היו לי דקירות בבטן התחתונה בצד שמאל ואז הדקירות היו בצד ימין במשך כל היום.
    השאלה שלי האם נטילת פרוגינובה לשם דחיית הביוץ במשך חמישה ימים אמורה לדחות את הוסת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה שלי האם נטילת פרוגינובה לשם דחיית הביוץ במשך חמישה ימים אמורה לדחות את הוסת?

ד``ר מיכאל פרידמן
    18/09/2017

אנו לא נותנים המלצות טיפוליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל לא הבנתי

מור
    18/09/2017

רק רציתי לדעת האם לכדור הזה יש השפעה לדחיית הוסת? הכוונה שאם נדחה לי הוסת זה בגלל הכדור? כי לא רשום בשום מקום האם יש אפשרות כזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו