מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להפסיק לקחת את הכדור?קארין20/09/2017
שלום רב,
הלכתי לרופאת נשים מאחר ושלושה חודשים לא קיבלתי מחזור. היא נתנה לי לקחת פעמיים ביום במשך חמישה ימים את הכדור primolut-nur.
עדיין לא לקחתי אותו.
לאחרונה התחלתי להרגיש נפיחות בחזה כאבים בבטן התחתונה וכאבי גב.
היום בשעה 11:30 לקחתי את הכדור הראשון , כי ראיתי שלמרות הכאבים המחזור עדיין לא הגיע (חיכתי עוד שבועיים מאז הרופאה נתנה לי את המרשם)
ב 13:00 הלכתי לשירותים לבדוק אם קיבלתי... ומסתבר שיש דימום. אינני מאמינה שזה כתוצאה מהכדור.
ולכן אני צריכה את העצה שלכם!
אני לא יודעת האם להמשיך לקחת את הכדור? האם להפסיק אותו?
אני צריכה להתחיל לקחת גלולות (מליאן - שאותן אני לוקחת מגיל 17) האם ניתן להתחיל לקחת מליאן ולהתנהג כאילו אני במחזור?
אני לא יודעת מהי הדרך הנכונה ?
אני חייבת את העזרה שלכם, אני לא רוצה לפגוע בבריאות שלי או חלילה לכל מה שקשור לרחם.
אין אף רופא שיודע לתת לי תשובה בגלל שזה ערב חג .
אודה להתייחסותכם המהירה.
בערב צריכה לקחת את ההכדור השני.... ולא יודעת מה לעשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בערב צריכה לקחת את ההכדור השני.... ולא יודעת מה לעשות
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2017אנו לא יכולים להתערב להמלצות הטיפוליות של הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתל
קארין21/09/2017הרי מטרת הכדור הייתה לגרום לווסת להגיע.
למזלי הרע קיבלתי מחזור שעתיים לאחר שלקחתי את הכדור בפעם הראשונה.
האם לסיים עם 5 הימים שביקשה שאקח למרות שאני במחזור? זאת אומרת שאקבל שוב מחזור לאחר שאסיים את הכדורים ?2 ביום למשך חמישה ימים. או שעדיף שאפסיק את הכדור ואתחיל לקחת הגלולות החודשיות?
לרוע מזלי זה נפל על חג ועד יום ראשון אין לי עם מי לדבר. כדאי ללכת לבית חולים בשביל לקבל תשובה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?