כאבים מרובים, התכווצויות ודימומים לאחר היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מרובים, התכווצויות ודימומים לאחר היסטרוסקופיה
    רחלי
    27/09/2017

בת 40 בטיפולי ivf . לאחר הפלה בשבוע 10 באמצעות ציטוטק (עובר לא מתפתח, אין דופק) נוצרו הדבקויות בצוואר הרחם. עברתי 2 היסטרוסקופיות בהרדמה מלאה עם הרחבה של צוואר הרחם עם קטטר פולי שהושאר בגוף פעם אחת 3 ימים ופעם שנייה 12 יום.
    בוסת שהגיעה לאחר ההיסטרוסקופיה הראשונה התחלתי לסבול מהתכווצויות פתאומיות בבטן התחתונה, כאבים שנמשכים ימים ולפעמים גם תחושת צריבה בנרתיק ובחילות. נשללה פעמיים דלקת בדרכי השתן. בהתייעצות עם הרופאים המטפלים בי נאמר שאין קשר בין הטיפולים לכאביי. כל המכאובים הנ״ל אינם חולפים ואני מרגישה אותם כמעט כל יום. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים וכל שאר הדברים שאני סובלת והאם אצטרך לחיות עם זה תמיד?
    תודה רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה יכולה להיות הסיבה לכאבים וכל שאר הדברים שאני סובלת והאם אצטרך לחיות עם זה תמיד?

ד``ר מיכאל פרידמן
    27/09/2017

מה יכולה להיות הסיבה לכאבים וכל שאר הדברים שאני סובלת והאם אצטרך לחיות עם זה תמיד?

=== אי אפשר לאבחן דבר לפי הסיפור שלך,לכן את חייבת לפנות לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו