מחזור סדיר אך הפעם משהו אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור סדיר אך הפעם משהו אחר
    דניאלה
    01/10/2017

שלום רב,
    אני בת 31 עם מחזור סדיר, תמיד.
    המחזור שלי נמשך בערך 4-5 ימים.
    אני ללא גלולות וללא ילדים.
    שמתי לב שממש עכשיו אני אמורה לקבל מחזור השבוע הזה.. ואכן קיבלתי כבר כאבי בטן- יומיים של כאבי בטן שלא היה שום דימום... ואז פתאום ב29.9 התחיל כמו כתמים ורודים כאלו, אך לא היה דימום. כרגע? אני חושבת שאני במחזור אבל זה בקושי מחזור. אני מרגישה שהמחזור עוד לא התפרץ. אני רוצה לציין שתמיד לפני קבלת מחזור יש לי כתמי מחזור שצבעם חום.. יום/יומיים בערך..... ואז המחזור מגיע במלואו. אך כעת, המחזור הזה שקיבלתי כביכול ב29.9, הוא אינו כתמים חומים, הוא דימום אבל מועט כפי שציינתי. לא כמו בעבר.
    אני רוצה לציין את תאריכי המחזור האחרונים שלי:
    12.6
    9.7
    7.8
    5.9 וכעת 29.9.. אינני יודעת אם המחזור עוד יתפרץ אבל נראה שזה נשאר ככה- כתמים פה ושם..
    האם זה מעיד על משהו?
    אני אציין בנוסף שקיימתי יחסי מין עם בן זוגי הקבוע ללא אמצעי מניעה.. בחודש שעבר... אך הוא גמר בחוץ ככה שאני חושבת שאין סיכוי להריון אבל האם יש קשר בין זה למחזור המועט?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור מועט

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2017

עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי פני לרופא הנשים לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו