פרוגסטרון נמוך בבדיקות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון נמוך בבדיקות הורמונליות
    איילה
    02/10/2017

היי, עשיתי היום בדיקות הורמונליות ביום השלישי למחזור וקיבלתי תוצאה של פרוגסטרון נמוך 1.5, וקצת חריגה בבלוטת התריס 4.86 ו- FSH 12.8. קראתי את התופעות של פרוגסטרון נמוך וזה בערך כל מה שאני סובלת ממנו (חרדות, עייפות, לחץ בראש, עלייה במשקל, חוסר מצב רוח, הזעה מוגברת ורגישות יתר לחום). ולפני כמה חודשים (כשלא עשיתי בדיקת זו) ניגשתי עם הסימפטומים לרופא ואמרו לי שאני סובלת מחרדות והתחלתי טיפול בכדורים כרגע נוטלת ויאפקס טרנקסל ונורטילין כבר כחצי שנה ומהיום מליפה ויאפקס ללוסטרל. האם האבחנה שלהם שגויה והבעיה שלי היא בכלל הורמונלית? מה זה אומר? יש לי מה לדאוג עד שאגיע לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרוגסטרון נמוך

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/10/2017

פרוגסטרון עולה בדיקות דם רק לאחר הביוץ ולכן כשנלקח בתחילת המחזור התוצאות אמורות להיות נמוכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילה
    03/10/2017

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו