מעבר מגלולות סיזוניק לפנימט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מגלולות סיזוניק לפנימט
    טניה
    05/10/2017

בגלל שגיליתי שמפסיקים לשווק את גלולות סיזוניק בארץ , ניגשתי לגניקולוג שלי והוא נתן לי מרשם לגלולות פמינט במקום. וזה לאחר שימוש של בערך חמש שנים בסיזוניק. ואני בת 22.
    ישלי כמה שאלות:
    בגלולות סיזוניק קיבלתי מחזור אחת לשלשה חודשים, הגניקולוג אמר לי שגם עם פמינט אני אקבל מחזור אחת לשלשה חודשים, אבל לא הבנתי מה הכוונה כי ראיתי שפמינט זה לא גלולות של מחזור אחת לשלשה חודשים.
    (במרשם יש סימון של X3)
    בנוסף ארצה לדעת מה המינונים של החומרים הפעילים בשתי הסוגים של הגלולות?
    כי בעבר ניסיתי לעבור לגלולות זואלי וזה היה סיוט עם דימום בין וסתי שלא פסק כל החודש ועוד תופעות לוואי נוספות.
    עד כמה פמינט דומה לסיזוניק? כי סיזוניק התאימה לי בצורה מושלמת והאם פמינט זה הברירת מחדל הכי קרובה לסיזוניק?
    אשמח לכמה שיותר מידע בנושא המעבר הזה.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כי סיזוניק התאימה לי בצורה מושלמת והאם פמינט זה הברירת מחדל הכי קרובה לסיזוניק?

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/10/2017

כי סיזוניק התאימה לי בצורה מושלמת והאם פמינט זה הברירת מחדל הכי קרובה לסיזוניק?

=== לא

נא להפנות אל כל השאלות לגבי הטיפול לרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו