כאבים בחדירה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה לאחר לידה
    מישהי
    10/10/2017

שלום,
    אני 3 חודשים אחרי לידה רגילה.מניקה מלא. לאחר הלידה לא היו תפרים אבל היו קצת שריטות וקרע קטן שלא הצריך תפרים.
    אף על פי שעברו כבר 3 חודשים מהלידה, כואב לי בעת החדירה בקיום יחסי מין עם בעלי. כבר ממש בתחילת החדירה מרגישה את הכאב. מעין צריבה כזאת לא נעימה. מרגיש כאילו האיזור התכווץ או משהו. לא הרגשתי מעולם כאבים כאלו לפני. מפעם לפעם פחות כואב אבל עדיין זה כואב ולא נעים.
    יש לציין שלא כואב לי באיזור באופן ספונטני אלא רק בעת קיום יחסי המין.
    אין הפרשות או ריח לא נעים חריג.
    יש לציין גם שלאחר הלידה יצאו לי טחורים יחסית ממש גדולים גם באיזור הנרתיק וגם באיזור פי הטבעת. הטחורים עברו (לפחות חיצונית) אבל מידי פעם אני משתמשת בנרות כשיש לי קושי ביציאות.
    האם יתכן שהכאב נובע מטחור בנרתיק ש"תקוע" שם פנימית וגורם לאיזור להיות יותר מכווץ ולכן החדירה כואבת? מהי לדעתך הבעיה ומה אפשר לעשות בנידון? אני ממש מתוסכלת..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחדירה לאחר לידה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי לידה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/10/2017

אין טחורים בנרתיק טחור קשור רק לפי הטבעת
    יכול להיות מצב שיש לך יובש קיצוני בפתח הנרתיק בגלל ההנקה ובגלל דיכוי שחלות ואז שמנים טיפול הורמונלי מקומי ומאלחשים יכולים לפנור את הבעיה
    פני לרופא הנשים שלך לבדיקה להערכת מצב או לרופא מומחה לכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו