בהמשך לשאלה על הניתוח להסרת אזור הפתיחה של הפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלה על הניתוח להסרת אזור הפתיחה של הפות
    מיכל
    10/10/2017

קראתי עכשיו את השאלה הקודמת ואניממאוד מזדהה עם הכותבת.
    אני אומנם בת 27 אבל הילק התחתון של הכניסה לנקתיק זוקב וכואב. הומלץ לי על מרחיבים וגם אני ככה צריכה לעבוד ממש כדי להצליח להג
    כניס את הגדלים הקטנים וממש כואבת התזוזה.
    בפסיוטרפיה לרצפת אגן להכניס את האלקטרודה שדומה לצורה של דג עם חור באמצע לוקח לי כמה דקות ובסוף המטפלת מכניסה כשאני בוכה מכאבים . אז יופי. אני כבר כמעט שנה בטיפול אני יודעת לכווץ את השריר . תרופות לכאבים לא בדיוק עוזרת בקיצור השאלה אם יש המלצה למשחה או לשמן או לטיפול ליזר או כול דבר שיכלים את הכאב הזה .אני חילונית בת 27 שלא קימה יחסי מין.
    את קרום הבתולים קרעתי בפזיוטרפיה של רצפת אגן כשנכנס לי האלקטרוטה וזה ממש מציק . אני כן יודעת שאני מאוד מינית ומאוד בעניין טנהנית מדברים אחרים אבל הפתח הזה למטה כואב כול הזמן בכול מגע של כול דבר ובאמת אני רוצה לדעת מה יכול להעלים את זה.

אחרת כנראה לא תהיה לי ברירה זה רק לותר על יחסי מין לתמיד ועוד כמה שנים להתחיל טיפולי הפריה אם אני רוצה ילדים.
    אנימנראית טוב. אני אדם שמח. שתמיד במרכז הענינים ולא חברה לי תשומת לב מגברים אבל לצערי אני בבעיה.

כן זה מופיע בתיק הרפואי שלי גם רופאת נשים וגם רצפת אגן ולכן אנימשואלת מה הדבר שאני כחולה יכולה לבקש מהרופאה שלי.
    איזה משחה חדשה
    איזה טיפול ליזר
    איזה מכשיר ביתי
    וכן גם לכבי ניתוח אני רשאית להגיד לה תקשיבי אני כבר 7 שנים בחרא הזה לא עזר לי ועדיין כואב לי בדיוק באותו אזור .מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בפתח הנרתיק

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/10/2017

השאלה היא מה מקור הכאב
    האם זה בשאריות קרום בתולים או בוסטיבולום שזה העור מסביב לפתח הנרתיק
    הטיפול שונה לפי האבחנה
    תבקשי הפניה לרופא מומחה למחלות העריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו