מועד וסת וכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד וסת וכניסה להריון
    טל
    24/10/2017

שלום, הפסקתי ליטול גלולות (אחרי עשור) לפני כשנה ואני בניסיונות להיכנס להריון. מאז הפסקת הגלולות, כ15-20 יום אחרי סוף כל וסת מתחילים לי דימומים קלים שנמשכים כ-4 ימים, אחריהם יומיים- שלשה נקיים ואז וסת (קשה וכואבת מאוד) שנמשכת 6 ימים. מעבר לזה שאני נאלצת להיום עם דימומים משתנים כשבועיים בכל חודש אני לא מצליחה להבין מתי מועד תחילת הוסת שלי- כשמתחילים הדימומים או כשמתחילה זרימה חזקה יותר? אני מנסה לנהל איזה מעקב כדי להבין מתי אני מבייצת אבל לא מצליחה להבין מה אצלי הוא היום הראשון למחזור . בנוסף לעיתים יש לי דימומים גם לאחר קיום יחסי מין. התשובה של רופא הנשים שלי היא שהכל נראה לו תקין כולל בדיקות דם ואם לא אצליח בהמשך להכנס להריון עליי לפנות למרפאת פוריות. *היו לי דימומים בין מחזוריים גם כשנטלתי גלולות אבל אז נאמר לי שזה בגלל מינון הגלולות הנמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד וסת וכניסה להריון

הוספת תגובה

• דימומים לא סדירים

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/10/2017

אם את שנה מנסה להרות ולא מצליחה זה הזמן לפנות למרפאת פריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו