מחזור סדיר ואיחור של 11 יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור סדיר ואיחור של 11 יום
    ורד
    08/11/2017

היי .
    אני עובדת עצות המחזור האחרון שלי היה ב28/9/17 סדיר כל 26-28יום ומחזור של 7 ימים.ב19-20/10 היו לי יומיים של הפרשות חומות ורודות כאלה.ונעלם.בדיקות דם מראה 5>וההרמון פרוגסטורן מראה 24.לא הבנתי כלום.החזה מתפוצץ צרבות בחילות מיחושים בבטן התחתונה.ואין סימן למחזור.אשמח לעזרה ולעצה.מה קורה לי והרי הבנתי שהבדיקות מראה שלילי.???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין מספיק פרטים מתי עשית את הבדיקות

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/11/2017

תפני לרופא הנשים שלך להמשך ברור
    הייתי חוזרת על בדיקת דם להריון ועושה אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור סדיר ואיחור של 11 יום

ורד
    08/11/2017

עשיתי בדיקת בטא שלשום וזאת התוצאה 5> וההורמון פרוגסטורן 24 בבקשה לא יודעת על מה לחשוב כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קיבלתי אתמול ועצוב לי

ורד
    09/11/2017

היי לאחר שקיבלתי וכמובן שהיה איחור ומאחר שהמחזור שלי היה כל ה26-28 יום איך עכשיו חוזרת לספירה בכדי לדעת ביוץ והרי הביוץ היה מסודר .כאילו 14 יום זה יום הביוץ האם להמשיך כרגיל .בקיצור איך סופרים ויודעים שוב מתי הביוץ?
    תודה על הענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי לחפש את הביוץ כמו שהיה תמיד

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/11/2017

בתקווה שארוע זה הינו חריג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו