חשש ל PID לאחר IUI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש ל PID לאחר IUI
    רונית
    08/11/2017

שלום ד"ר
    48 שעות לאחר IUI היו לי כאבי בטן תחתונה המלווים בחום (38.5), בחילות והקאות ואי יכולת לעמוד על הרגליים. באותו היום גם היה לי כאב גרון!!!
    הגעתי לבית החולים ובספירת דם נמצא זיהום WBC 24. התראתי בנוסף על כאב הגרון במיון, אך בכל זאת הוחלט על אשפוז כי לא ניתן לשלול PID. אז לקחו תרביות שתן וצואר רחם, ונתנו לי אנטיביוטיקה לוריד במשך יומיים, שלושה סוגים. שלוש פעמים ביום.
    לפני 3 ימים השתחררתי הביתה עם מרשם לאוגמנטין ל 5 ימים בבית... הקאתי את האוגמנטין הראשון הוא לא עשה לי טוב, והפסקתי לקחת יומיים רצופים. היום התקשרתי לבית החולים לבדוק תוצאות תרביות שתן וצואר רחם ונאמר לי שיש לי דלקת בדרכי השתן ואותו חיידק בצואר הרחם. אין לי כאבים במתן שתן אין לי חום ואין רגישות. את התרביות לקחו עוד לפני אנטיביוטקה לוריד. האם להמשיך אוגמנטין אחרי הפסקה של יומיים? האם לעשות בדיקת שתן חוזרת? אודה לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש ל PID לאחר IUI

הוספת תגובה

• תתיעצי עם רופא המשפחה שלך

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/11/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו