שבוע 4+3 כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל כבר יותר משבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 4+3 כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל כבר יותר משבוע
    שירן
    13/11/2017

אתמול גיליתי שאני בהריון אחרי ששבוע אני כבר סובלת מכאבים לפעמים חזקים/ לפעמים חלשים באותה נקודה בדיוק בצד שמאל למטה ממש. ביום שלישי שעבר הייתי אצל גניקולוג ועשו לי אולטראסאונד והיא ראתה רק שארית של ציסטה בגודל 17*18ממ אמרה שאמורה להיות אחרי ביוץ. ביום שישי שוב פניתי לרופא והוא בדק אותי ואמר שאין שום בעיה גניקולוגיה ושאלך לרופא משפחה. הרופא משפחה הלחיצה אותי ואמרה שכנראה הבעיה במעי ואז בראשון גיליתי שאני בהריון ועשיתי בדיקת ביתא ויצא לי 580. עדיין יש כאבים הולכים ובאים אבל עדיין בדיוק באותה נקודה בדיוק והיום אפילו בשנייה שהתעוררתי הם התחילו. היום גם התחילו לי קצת בחילות וכאבי ראש וקצת סחרחורות. לחוצה מאוד שמדובר פה בהריון חוץ רחמי. אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היום גם התחילו לי קצת בחילות וכאבי ראש וקצת סחרחורות. לחוצה מאוד שמדובר פה בהריון חוץ רחמי. אשמח לעזרתכם

ד``ר מיכאל פרידמן
    13/11/2017

את חייבת להבדק בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 4+3 כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל כבר יותר משבוע

שירן
    13/11/2017

הייתי אתמול אצל רופא והוא אמר שעדיין אין דרך לדעת כי אני רק בשבוע 4+3. בגדול על פי כל הנתונים לא אמור להיות לי הריון שכזה. אבל הכאבים כל הזמן הולכים וחוזרים באותה נקודה למרות שהיום היו קצת פחות כאבים. איך אפשר לגלות בשלב כזה מוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתא

שירן שובל
    16/11/2017

הכאבים פחתו ועשיתי בדיקת בתא שוב ביום רביעי והיא עלתה מ580 ל2180 . האם זה תקין?לא קפיצה גדולה מדי ב72 שעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו